svaki dan

Baš kao i 'obični' ljudi: Katie se služi samo javnim prijevozom

Katie Holmes
Steven Bergman/Press Association/PIXSELL
14.12.2016.
u 08:35

Glumica koja je nedavno režirala svoj prvi film, kroz New York putuje samo podzemnom željeznicom, priznala je nedavno. Holmes se čudi zašto to sve zvijezde ne radi jer je 'najpraktičnije'

Stvarno ne razumijem zašto mnogi slavni ne koriste podzemnu željeznicu u New Yorku. To je najjednostavniji način vožnje, rekla je glumica Katie Holmes (37).

U rodnom New Yorku Katie se svaki dan vozi javnim prijevozom, a to joj je važno i zbog kćeri Suri (10), koju ima s glumcem Tomom Cruiseom (54). Želi da djevojčica odraste bez tereta slave njezinih roditelja.

- Podzemna je najbolji način putovanja gradom - rekla je Katie koja je nedavno režirala svoj prvi film naziva 'All We Had' u kojem i sama glumi. Holmes je film posvetila svojoj kćeri. 

- Suri mi je puno pomagala kada sam se za film pripremala. Dobro zajedno funkcioniramo. Kada će biti malo starija, nadam se da će joj ovaj film nešto značiti. Ona mi je sve - kazala je Katie, prenosi 24sata.hr. 

Glumica je nedavno priznala i da više ne izlazi van jer želi biti dobra majka. Kada ide na holivudske događaje, kaže, ostaje samo do 22 sata. 

Katie je od 2013. godine navodno u vezi s glumcem Jamiejem Foxxom (48) no par vezu nikad nije potvrdio. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije