Nogometaš i starleta

Barcelonin Neymar po Soraju poslao privatni avion

Soraja i Neymar
Foto: Instagram
1/2
29.10.2014.
u 10:25

Brazilskom nogometašu srpska starleta se jako svidjela, a kako se čini, spreman je potrošiti pravo bogatstvo kako bi joj to i pokazao

Brazilskom nogometašu srpska starleta se jako svidjela, a kako se čini, spreman je potrošiti pravo bogatstvo kako bi joj to i pokazao, piše Kurir. Naime, Neymar (22) je nedavno po Soraju Vučelić (28) poslao privatni avion u Italiju gdje je ona u tom trenutku boravila. Htio se vidjeti s njom. Njih dvoje upoznali su se u kolovozu na Ibizi i od tada su neprestano u kontaktu. Bivša sudionica reality showa 'Big Brother' u Španjolskoj je, gdje Neymar igra za Barcelonu, provela nekoliko dana. Popularni Brazilac trudio se ispuniti joj sve želje. 

- Otkako su se upoznali stalno se dopisuju i razgovaraju preko Skypea. Već neko vrijeme ju je zvao da ga posjeti. Soraja ga je napokon posjetila i to s prijateljicom. Neymar nije štedio na njima. Vodio ih je u najbolje restorane, trgovačke centre i klubove - otkrio je izvor. Dodao je da su se odlično zabavljali. Iz Kurira kažu da se Soraja naljutila kad su je pitali je li to istina. 

- Je li moguće da vi mene to pitate? Kad sam ja otkrivala nešto iz privatnog života? Nekad stvarno ne znate granicu - poručila je Soraja. 

Nedavno je na beogradskom aerodromu na pitanja novinara odgovarala bez grudnjaka. Kamera je zabilježila njezino provokativno izdanje. 

Komentara 1

LA
lakočemo
13:12 29.10.2014.

a i ova mala je u nebesa

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?