'Pala' je i majka

Bar Refaeli je uhićena u Izraelu zbog poreza

'Bar Refaeli attending the \'Maxim Hot 100 Party\' held at the Dream Downtown in New York on May 24, 2012.Photo: Press Association/PIXSELL'
18.12.2015.
u 11:10

Policija je upala u dom manekenke, te su uhitili nju i njenu majku jer nisu prijavile milijune dolara prihoda i druge luksuzne stvari koje posjeduju, poput automobila

Bar Refaeli uhićena je tijekom racije njenog doma u Izraelu, gdje živi sa suprugom, poduzetnikom Adijem Azrom. Privedena je i njena majka, Zipora. 

Bar je optužena da je lagala o svojoj adresi kako bi izbjegla prijavu milijune dolara prihoda. Tereti je se i za posjedovanje skupocjenih automobila, poput Range Rovera i Lexusa, koji nisu prijavljeni na njeno ime. 

Manekenki i njenoj majci zabranjeno je napustiti zemlju sljedećih šest mjeseci bez dozvole vlasti, a istraga je još u tijeku. Nakon što su platile jamčevinu od 500.000 izraelskih šekela, puštene su iz zatvora. 

Refaeli se ovoga ljeta vjenčala, a ona i njen suprug platili su vlastima da zatvore zračni promet iznad odmarališta gdje se održavala svadba. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije