POPULARNI GLAZBENIK

Bajaga o razvodu nakon 33 godine braka: Prezirem gledanje ljudima u tanjur i kupaonicu

Momčilo Bajagić Bajaga
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/2
19.10.2022.
u 10:23

Glazbenik Momčilo Bajagić Bajaga u intervjuu je kazao da smatra da je privatni život privatna stvar te se osvrnuo na svoju unuku Saru.

Glazbenik Momčilo Bajagić Bajaga progovorio je o razvodu od supruge Emilije nakon 33 godine braka. Rekao je da je istina da se za njihov razvod saznalo tek nakon dvije godine.

- Mislim da je to nepristojno, netko voli da svi znaju o njegovom privatnom životu, a ja mislim da je privatni život ipak privatna stvar. Mora postojati neki trenutak koji nije svima poznat - rekao je Bajaga za InMagazin.

- Prezirem reality i to pretjerano eksponiranje i gledanje ljudima u tanjur i kupaonicu. Što sam jučer jeo je potpuno nebitno. Ljude bi trebala zanimati moja glazba - dodao je. Bajaga se osvrnuo i na svoju unuku. Supruga Bajaginog sina rodila je djevojčicu 27. prosinca prošle godine, a ponosni roditelji malenoj su nadjenuli ime Sara.

- Ima 10 mjeseci i to je stvarno veliko zadovoljstvo kad vidite drugu, treću generaciju. Jedva čekam da poraste, da krene hodati, da mogu ići s njom u zoološki, u šetnju – rekao je ponosni djed. Inače, Bajaga nam je u intervjuu ovo ljeto otkrio kako ga nije iznenadilo zanimanje javnosti za njegov razvod.

- Mislim da je bilo pametno što sam uspio dugo zadržati tu informaciju za sebe i nije bilo velike panike. Svoj privatni život ne iznosim u javnost i bilo mi je drago i zbog djece što to nije izašlo odmah u javnost, njima je bilo lakše zbog toga – rekao je tada.

Podsjetimo, Bajaga i Instruktori proteklog vikenda nastupili su u Lisinskom. Koncertni spektakl trajao je puna dva sata, a pridružili su im se i Orkestar Josipa Cvitanovića, Akademski zbor Cappella Odak, ali i naša proslavljena sopranistica Sandra Bagarić. Odmah nakon koncerta Sandra se prepuna dojmova javila svojim pratiteljima na društvenim mrežama koje je počastila i jednim selfiejem s miljenikom mnogih žena.

- Legenda uz čije stihove i glazbu smo odrastali, ljubili, patili…Divan je. Užitak je bio pjevati s Bajagom. Sutra i u ponedjeljak u Lisinskom ponovo pjevamo. Publika na nogama, svi znaju tekstove, nestvarno - napisala je tada Bagarić u opisu fotografije. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije