NIJE JOJ NAJBOLJE SJELO

Asim 'uništio' Maji Šuput haljinu, ona u šoku tražila reklame: 'Idem vidjeti što ću sa sobom'

Nova TV
11.04.2022.
u 08:39

Maja je obećala da će pojesti tortu doma, a onda se iza njezinih leđa neočekivano pojavio Asim Ugljen i dio torte završio je na njezinoj haljini.

Peta emisija showa 'Ples sa zvijezdama' bila je u znaku ljubavi, a za tu prigodu voditeljica Maja Šuput zablistala je u kratkoj crvenoj haljini. Iako su je mnogi hvalili zbog izdanja u kojem je stigla u emisiju nakon neočekivanog 'incidenta' Maja se morala presvući. Naime, nakon što je natjecateljica Ivana Čuljak s partnerom Ivanom Jarnecom otplesala svoj ples stigla je do Maje s tortom koju joj je obećala u prošloj emisiji.

Foto: Instagram

-To je za mene?- poviknula je Maja kad je ugledala tortu.

- Mislim da je došao red da poravnamo račune, pa evo ga Majo - kazala joj je Ivana.

Maja je obećala da će pojesti tortu doma, a onda se iza njezinih leđa neočekivano pojavio Asim Ugljen i dio torte završio je na njezinoj haljini.

- Sad nitko ne može napisati da večeras nisam bila preslatka- rekla je Šuput koja je zbog svega ostala malo izvan sebe. - Ja sam sad zbunjena. Zamolit ću produkciju za reklame, čisto da vidim što ću sa sobom - zaključila je Šuput koja se kasnije u emisiji pojavila u novom izdanju.

Inače, emisiju su sinoć napustili Ivana Čuljak i njezin partner Ivan Jarnec. U uzbudljivim eliminacijama pete emisije uživo bili su Asim i Nika, Bojana i Gordan te Ivana i Ivan. Žiri je od ispadanja spasio Bojanu i Gordana. Publika je svojim glasovima odlučila da u daljnje natjecanje ne idu Ivana i Ivan koji su otplesali ove nedjelje svoj posljednji ples u showu ”Ples sa zvijezdama”, a njihov jazz je zaslužio 21 bod od žirija.

Voditelji Igor Mešin i Maja Šuput na kraju emisije najavili su da će ovaj tjedan zvijezde morati uvježbati koreografiju s drugim plesnim mentorom s kojim će nastupiti u šestoj emisiji showa. Sljedeća emisija je specijalno uskršnje izdanje u kojoj nema ispadanja, no žiri će i dalje ocjenjivati, a gledatelji glasati za svoje favorite. Oni s najviše bodova u sljedećoj emisiji dobit će dva boda koji se prebacuju u emisiju iza te.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije