ZASJENILA BRAĆU I SESTRE

Angelina snimljena na večeri s djecom, pažnju ponovno ukrala Shiloh

Profimedia
07.06.2021.
u 07:58

Tinejdžerica koja intrigira javnost i medije od najranije dobi, ovaj je put uspjela zasjeniti mamu te braću i sestre svojim odraslim izgledom

Jedno od najzvučnijih imena u Hollywoodu, glumica Angelina Jolie, u petak je napunila 46 godina te je tim povodom, svojih šestero djece, 19-godišnjeg Maddoxa, 17-godišnjeg Paxa, 16-godišnju Zaharu, 15-godišnju Shiloh te 12-godišnje blizance Knoxa i Vivienne izvela na večeru u poznati londonski restoran. No, iako je slavljenica zablistala u elegantnoj žutoj haljini midi kroja, pažnju je i ovaj put ponovno ukrala njezina najstarija biološka kći, piše Story

Tinejdžerica koja intrigira javnost i medije od najranije dobi, ovaj je put uspjela zasjeniti mamu te braću i sestre svojim odraslim izgledom. Naime, nakon što su u javnost dospjele fotografije s obiteljskog druženja, brojni su primijetili koliko je Shiloh narasla preko noći. 

'Pa ona je visoka kao Angie. Kada bi joj mama izula štikle, Shiloh bi bila i viša. Kad je prije ovo dijete toliko naraslo', jedna je od komentara na fotografije koje možete pogledati ovdje

Inače, iako se glumica sredila za proslavu rođendana, njezina djeca odlučila su se za nešto ležernije odjevne kombinacije, a dobru atmosferu obiteljskog druženja nisu im pokvarili ni mnogobrojni paparazzi koji su ih čekali na ulazu u restoran.

Također, valja napomenuti i kako je ovo jedno od rjeđih pojavljivanja cijele obitelji u posljednje vrijeme. Otkako je najstariji Maddox otišao na studij, Angelinu se najčešće može vidjeti u društvu najmlađe djece ili pak u šopingu s kćerima. 
Upravo zbog navedenog, mnogi su ovo obiteljsko okupljanje protumačili i kao indirektno slanje podrške majci koja je nedavno doživjela neugodno iznenađenje nakon što je sud, poslije dugogodišnje bitke za skrbništvo nad djecom, u konačnici odlučio da oba roditelja, i Angelina i bivši joj suprug, 57-godišnji glumac Brad Pitt, imaju jednaka prava, odnosno, dodijeljeno im je zajedničko skrbništvo.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije