Šok u Hollywoodu

Angelina prevarila Brada s kamermanom?

angelina i brad
06.03.2016.
u 10:08

Angelina je Pitta navodno prevarila s jednim kamermanom, što popularni glumac nije mogao oprostiti, pa će se njihov brak okončati

Već neko vrijeme se šuška da je brak slavnog para Angeline Jolie i Brada Pitta pred raspadanjem, sada su isplivale nove informacije koje su dodatno podgrijale ove navode.

Angelina je Pitta navodno prevarila s jednim kamermanom, što popularni glumac nije mogao oprostiti, pa će se njihov brak okončati.

Strani mediji javljaju da je Angelina Jolie trenutno u Kambodži, gdje režira film “Prvo su ubili mog oca”, ali i gdje je stupila u zabranjenu vezu s jednim od članova svog tima. 

Štoviše, oni se navodno toliko sviđaju jedno drugom da otvoreno flertuju u javnosti i da ne uspijevaju sakriti seksualnu napetost. 

Predstavnici za tisak slavnog para još uvijek nisu potvrdili nijednu od ovih informacija, a Parent Herald ističe da Brad Pitt planira napustiti Angelinu i zasnovati dom u Engleskoj.

Ubrzo pošto su se glasine pojavile, glumica se vratila u Los Angeles s troje od svoje šestero djece. Ukoliko je vijest o razvodu istinita, moguće je da Brad neće dugo tugovati, piše Hollywood life. 

On bi utjehu mogao naći, prenosi Fokus u zagrljaju mlade Selene Gomez, s kojom ga sve češće spajaju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije