poznata glumica

Angelina o odgoju tinejdžera: Napokon uživam u majčinstvu

Foto: Janet Gough/Press Association/PIXSELL
18.09.2019.
u 08:57

Angelina Jolie (44) misli kako je biti roditelj tinejdžerima puno zabavnije nego kada su djeca manja i sada tek uistinu uživa u majčinstvu.

Četvero njene djece sada su tinejdžeri (13-godišnja Shiloh, 14-godišnja Zahara, 15-godišnji Pax i 18-godišnji Maddox) i ona se s njima sada može povezati na sasvim novi način nego kada su bili mlađi, prenosi 24sata.hr. 

- Kad su djeca mala, osjećaš se više kao mama. Ali, kada postanu tinejdžeri, počneš se sjećati sebe kao tinejdžera. Vidite ih kako idu u punkerske klubove i pitate se zašto i vi ne možete ići. Trenutno se nalazim u tom zabavnom periodu kada uz njih ponovno otkrivam sebe - rekla je Angelina u intervjuu za Hello.

Jedna stvar koja se nije promijenila su lekcije koje želi dijeliti s njima, poput ljubaznosti prema drugima i sebi.

- Važno je biti ponizan, znati prava koja imate i prepoznati za što imate dara i uvijek pomagati drugima. I uvijek se sjetite tko ste, svi smo mi ljudi i imamo neke nedostatke. Mi smo sitni dijelovi mnogo većeg svijeta - rekla je.

 - Kako odrastaju, vidim da moja djeca postaju snažni pojedinci otvorenog uma. Nastojim im biti primjer. Želim biti ljubazna i milostiva, draga i tolerantna, kao što je bila moja mama. Ali, i stroga sam kada to trebam biti - dodala je.

Njezina sljedeća misija je dijeljenje te mudrosti s ostatkom svijeta.

- Radim na programu za djecu s BBC-jem. Moramo pripremiti nove generacije jer se u svijetu toliko toga događa - zaključila je Angelina, a prenosi BuzzFeed.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije