U 45. GODINI

Angelina Jolie slikala se gola za naslovnicu magazina i progovorila o razvodu

Reuters
06.11.2019.
u 11:33

- Moje tijelo je prošlo puno tijekom proteklog desetljeća, pogotovo zadnje četiri godine. Dobila sam nekoliko vidljivih i nevidljivih ožiljaka, a teže se hrvati s nevidljivim - kazala je glumica

Angelina Jolie za novi broj modnog časopisa Harper's Bazaar dala je veliki intervju u kojem je govorila o svom odrastanju, ali i o razvodu od Brada Pitta. Angelina se pojavljuje i na naslovnici časopisa potpuno gola prekrivena jedino prozirnim velom, a ruke drži preko grudi.

- Moje tijelo je prošlo puno tijekom proteklog desetljeća, pogotovo zadnje četiri godine. Dobila sam nekoliko vidljivih i nevidljivih ožiljaka, a teže se hrvati s nevidljivim. Život je pun preokreta. Katkad budete povrijeđeni, vidite one koje volite kako pate, i ne možete biti otvoreni kako biste željeli. Ipak, osjećam kako mi se krv vraća u tijelo - kazala je Angelina.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Podsjetimo, prije četiri godine glumica je odstranila jajnike i jajovode nakon što joj je otkriven rak jajnika u ranoj fazi. No, čini se da ju je više zabolio razvod. Zanimljivo je da tijekom cijelog intervjua nije oslovila bivšeg supruga imenom, iako se na njega referirala nekoliko puta.  - Voljela bih živjeti vani, a to ću i učiniti čim moja djeca napune 18 godina. Trenutno moramo biti u blizini njihovog oca - rekla je Angelina koja s djecom trenutačno živi u Los Angelesu. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Označavanje ljudi i njihovo stavljanje u kutije nije sloboda. Razlika i raznolikost su ono što najviše cijenim - u svojoj obitelji i drugima. Ne želim živjeti u svijetu u kojem su svi isti, a mislim da je to istina za sve koji ovo čitaju. Želim upoznati ljude koje nikad ranije nisam upoznala i naučiti stvari koje ne znam. Danas je izazov prihvatiti naše razlike. I ne zavaravati se nastojanjima da nas razdvoje ili natjeraju da se bojimo drugih. Vidimo povlačenje vrijednosti širom svijeta - kazala je Jolie. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije