TORONTO

Angelina Jolie na promociju filma stigla u pratnji svih šestero djece

Foto: Reuters
1/4
12.09.2017.
u 12:23

S Angelinom je bila i Loung Ung, po čijem je romanu i napravljen film o djevojčici koja se borila u Kambodži od 1975. do 1979. za vrijeme vldavine zloglasnih Crvenih Kmera.

Angelina Jolie jučer je stigla u Toronto na premijeru filma "First They Killed My Father", a u pratnji joj su joj bila djeca - Vivienne, Maddox, Pax, Knox, Shiloh i Zahara. S Angelinom je bila i Loung Ung, po čijem je romanu i napravljen film o djevojčici koja se borila u Kambodži od 1975. do 1979. za vrijeme vldavine zloglasnih Crvenih Kmera. 

Angelina je na ovom filmu angažirala i svoje sinove Maddoxa (16) i Paxa (13), koji su pomagali u produkciji. - Bilo je divno. Želim da odmah nauče radnu etiku. Zaista sam bila ponosna kad sam vidjela Maddoxa i Paxa kako rade s ekipom - kazala je na crvenom tepihu vidno raspoložena Angelina, koja se bez problema fotografirala s obožavateljima.

Možda je njenom dobrom raspoloženju pridonijela i pomirba s Bradom Pittom o kojoj su ovih dana pisali mediji?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije