STILSKI DVOBOJ

Angelina Jolie modno porazila prvu damu Francuske

Foto: Profimedia
1/5
31.01.2018.
u 13:52

Glumica Angelina Jolie posjetila je glavni grad Francuske sa svojom djecom, Maddoxom (16), Zaharom (13), Paxom (14), Shiloh (11) te devetogodišnjim blizancima Knoxom i Vivienne. 

Slavna brineta, koja se proslavila ulogom junakinje Lare Croft, ne odustaje od svog odmjerenog modnog stila koji uključuje klasične damske kombinacije, piše Tportal.hr.

Budući da joj je dan u Parizu bio ispunjen brojnim aktivnostima, Angelina (42) je prošetala tri odlična stajlinga u kojima je izgledala kao djevojka od milijun dolara.

Bivša supruga Brada Pitta ostavila je bez daha u besprijekornim kombinacijama koje su se odlično uklopile u njezin ženstveni stil.

Jolie je pokazala zavidnu liniju u efektnom crnom kaputu sa zanimljivim plaštem i velikim sunčanim naočalama prilikom posjeta Louvreu, u koji je odvela svoje klince.

Ništa manje elegantna slavna glumica koja je danas poznata po svom humanitarnom radu nije izgledala ni u upečatljivoj crvenoj haljini s ležerno prebačenim velikim bež šalom. Ovaj odmjereni look upotpunila je crvenim ružem i klasičnim štiklama.

Najveće zanimanje izazvao je Angelinin susret s najbolje odjevenom ženom na svijetu, prema Vogueu, Brigitte Macron, s kojom je razgovarala o svom nedavnom posjetu Jordanu i izbjeglicama iz Sirije koji su smješteni u toj zemlji.

Supruga Emmanuela Macrona ovoga je puta kombinirala jednostavni bež sako klasičnog kroja, bijelu košulju i crne hlače omiljenog joj cigareta kroja, dok je lijepa Angelina zablistala u fantastičnoj bijeloj haljini zanimljivog kroja Rolanda Moureta, uparivši je sa sivom pelerinom.

Odličan stajling kojim je u modnom smislu uvjerljivo porazila gospođu Macron začinila je bež stileticama i moćnom torbom. Angie je, slažu se modni kritičari, potpuno zasjenila Brigitte, pokazavši ponovno kako je uspješno prebrodila turbulentan razvod.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije