Pittova prijateljica:

Angelina je čitavu priču unaprijed isplanirala, Brad nije čudovište

Angelina i Brad
22.10.2016.
u 08:30

Dugogodišnja prijateljica Brada Pitta je u intervjuu za RadarOnline.com rekla što misli o optužbama njegove uskoro bivše supruge Angeline Jolie.

Cheryl Holton, dugogodišnja prijateljica Brada Pitta, tvrdi da on nije takav kakvim gaAngelina Jolie pokušava prikazati u javnosti nakon što je podnijela zahtjev za razvodom.

 

Holton (66) je upoznala Brada u kasnim osamdesetima, kada je kao 23-godišnjak glumio malu ulogu u seriji Dallas s njenom kćeri Shalane McCall, i trdi da je nemoguće da se Pitt pretvorio u čudovište kakvim ga Angelina prikazuje.

Cheryl vjeruje da ga je Jolie ‘zaskočila’ viješću o razvodu.

“Vjerojatno je pitala odvjetnika što da učini kako bi dobila puno skrbništvo nad djecom i odvjetnik joj je rekao da ga isprovocira”, kaže Holton te dodaje: “Već je ranije unajmila kuću u koju je otišla s djecom.”

Holton smatra da je Angelina čitavu priču pomno isplanirala:

“Ona je složila čitav scenarij već prije nekog vremena. Koja zmija!”

Bradova prijateljica kaže i kako misli da je upravo Angelina uputila anonimni poziv policiji zbog svađe u avionu.

“Za mene se pretvorila u holivudski klišej – potpuno transparentnog, lažljivog, zlog partnera punog mržnje koji je pao u očima svijeta”, zaključila je Holton.

Za Brada pak kaže da ne bi zgazio ni mrava.

“On će uvijek prvo misliti na djecu i uvijek će im biti dobar otac.”

Upravo iz tog razloga se Brad nije predao papire kjima traži skrbništo nad djecom. Smatra da bi sudska borba bila mučenje za djecu, a to ne želi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije