ZANIMLJIV DETALJ

Ana Gruica javila se iz toplog Dubaija i pohvalila neobičnim komadom nakita koji je dobila od Viktorije Rađe

Foto: Instagram
1/2
10.01.2022.
u 08:17

Glumica Ana Gruica Uglešić sa suprugom Boranom Uglešićem otputovala je u toplije krajeve i par je za destinaciju svog odmora odabrao Dubai. Splitska glumica nedugo nakon dolaska u Dubai iskoristila je lijepo vrijeme i u badiću pozirala za fotografije na Instagramu, a kao i obično njezini pratitelji pohvalili su njezin odličan izgled, ali i jedan ukrasni detalj koji je Ana nosila, a dobila ga je na poklon od prijateljice Viktorije Rađe. 

- Kad meni moja @viktorija.radja kaže "Imam jedan poklon za tebe. Ovo ne može svak nositi. Kad sam vidjela znala sam da je za tebe"🥰 Evo ga. Dubai. Ovde može sve. 🤣 Slika 2.za bolji pregled igre... - napisala je Ana ispod fotografije i pokazala ukras za usne koji je dobila od Viktorije koja se ubrzo oglasila i komentirala fotografiju. 

Foto: Instagram

- Znaci naježila sam se kad sam vidjela drugu sliku🙌❤️❤️😍🔥🔥. Znači nikom!!! - poručila je Rađa.

Ana je na fotografiji pokazala i zavidnu liniju koja je rezultat njezinih redovitih odlazaka u teretanu, a dobra fizička sprema jako joj je bitna i dobro joj dođe i kod pripremanja zahtjevnih uloga.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije