POZNATI HIT

Američki TikToker ima pola milijuna pregleda na ovom videu: Ovo je bila najteža hrvatska pjesma

06.11.2021.
u 11:00

Justusu Reidu brojni obožavatelji iz Hrvatske poručili su kako je odabranu pjesmu otpjevao odlično i da zvuči bolje nego original.

Američki tik toker Justus Reid, koji na ovoj društvenoj mreži ima skoro 270 tisuća pratitelja, redovito objavljuje snimke na kojima pjeva pjesme hrvatskih izvođača, ali i pjesme izvođača iz regije.

U jednoj od nedavnih objava otpjevao je Severininu pjesmu "Tarapana" i poručio kako je ovo bila najteža hrvatska pjesma koju je imao priliku pjevati. Ovaj video ima preko 500 tisuća pregleda, 80 tisuća lajkova i preko tri tisuće komentara u kojima se Justusu javljaju obožavatelji iz Hrvatske i mnogi su mu poručili kako je njegova izvedba bolja od originala i mole ga da uskoro otpjeva neku od Thompsonovih pjesama.

- Ne mogu vjerovati kako si ovo izvrsno otpjevao. Svaka čast! Moraš doći u Hrvatsku. Ovo je bolje od originala - napisali su mu pratitelji u komentarima. Reid još nije posjetio Hrvatsku ali bio je u Sloveniji, probao je rakiju, gemišt i dobro se proveo u našem susjedstvu.

Reid je na svom TiK  Tokku pjevao i pjesme Petra Graše, Marije Šerifović i Albine Grčić te brojnih drugih izvođača, a s ovim snimkama i proučavanjem Balkana počeo je nakon što su ga ljudi s ovih prostora kritizirali jer je objavio negativnu recenziju za automobil svima nam poznate marke - jugo.

- Dečko, upravo si uvrijedio cijelu istočnu Europu - glasio je jedan od komentara u kojem su pratitelji kritizirali Reida. On se odlučio ispričati i rekao kako najgori automobil ipak nije Yugo, nego Golf 2 i uz ispriku je izveo i hit Vere Matović 'Miki Milane' i u tim trenutku postao je hit na ovoj društvenoj mreži.

Video možete pogledati OVDJE

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije