šuška se...

Amal viđena s trbuščićem: U obitelj Clooney stižu blizanci?

Amal
Reuters/PIXSELL
19.01.2017.
u 10:43

Prije 10 dana, bračni par pojavio se na premijeri filma "The White Helmets" u Londonu, a Amal je tom prilikom pokazala trbuščić u cvjetnoj haljini. Dva dana kasnije, na jednoj večeri u Švicarskoj dogodila se slična situacija.

Ako je vjerovati glasinama, holivudski zavodnik George Clooney i njegova supruga Amal uskoro će postati roditelji, a kako prenosi InTouch Weekly, već znaju da čekaju djevojčicu i dječaka.
 
O tome se ne prestaje šuškati već danima, no 38-godišnja odvjetnica i 55-godišnji glumac, koji su se vjenčali 2014. godine, o svemu mudro šute, piše Index.hr. 

No, prije 10 dana, bračni par pojavio se na premijeri filma "The White Helmets" u Londonu, a Amal je tom prilikom pokazala trbuščić u cvjetnoj haljini. Dva dana kasnije, na jednoj večeri u Švicarskoj dogodila se slična situacija.
 
No, radi li se o višku kilograma, nakupljenih tijekom božićnih i novogodišnjih praznika ili trudnoći, još uvijek se ne zna sa sigurnošću.

"Oduševljeni su vijestima, no bili su jako iznenađeni, jer se radi o blizancima pa su malo prestrašeni. Oboje su htjeli jedno dijete, no činjenica da se radi o djevojčici i dječaku ih je oduševila", otkrio je nepoznati izvor.
 
Kako god bilo, ovakve se tajne ionako ne mogu predugo čuvati...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije