O iseljavanju mladih

Alka Vuica spot za ‘Boje Croatie’ snimila u Mostaru

 Alka Vuica
03.11.2016.
u 11:00

Poznata hrvatska kantautorica Alka Vuica izuzetno je aktivna te je proteklih dana snimila videospot za svoj hvaljeni aktualni singl “Boje Croatie”, kojim je na sebi svojstven način progovorila o jednoj od najaktualnijih tema današnjice u cijeloj regiji, iseljavanju.

Vuica se novim singlom sa sjetom osvrnula na ljubav i prijatelje koji “trbuhom za kruhom” odlaze u “bijeli svijet”, ali im istodobno i poručuje da ne zaborave svoju rodnu zemlju, kao i ljubav prema njoj. - Snimila sam spot za pjesmu ‘Boje Croatie’ koja je inspirirana odlaskom mladih iz Hrvatske. Moj prijatelj Jenan Pekušić koji je suvlasnik Provision studija u Londonu, i koji već godinama radi za Kylie Minogue i brojne druge zvijezde, režirao je spot.

Cijelu priču završila bih porukom - uživajte i ne odlazite iz zemlje nego mijenjajte stvari i dižite revolucije! Volim vas sve, istaknula je Vuica. Tekst pjesme potpisuje sama Alka, dok je glazbu napravila u suradnji s Tomom Žaperom. Spot je sniman je u okolici Mostara. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?