nije prošla u Eurosong

Albina se javila iz Nizozemske: Preponosni smo, Europa propušta mnogo toga

Instagram
19.05.2021.
u 08:22

- Ovo je samo početak za nas. Preponosni smo. Ovo je najbolji nastup koji sam u životu odradila. Nemojte biti tužni. Malo nam je bed, zaslužujemo biti tamo, ali Europa propušta mnogo toga. Hvala svima na komentarima, na podršci - rekla je Albina

Albina Grčić (22) nije se plasirala u finale 65. Eurosonga. U prvoj polufinalnoj večeri nastupila je pod rednim brojem 10, dobila ovacije publike u Ahoy Areni u Rotterdamu u Nizozemskoj, ali i podršku iz cijeloga svijeta preko društvenih mreža. Svojim pratiteljima se  javila putem videa manje od sat vremena nakon što se saznalo koje zemlje su u finalu, prenosi 24sata.hr

- Ovo je samo početak za nas. Preponosni smo. Ovo je najbolji nastup koji sam u životu odradila. Nemojte biti tužni. Malo nam je bed, zaslužujemo biti tamo, ali Europa propušta mnogo toga. Hvala svima na komentarima, na podršci - rekla je Albina pa nastavila: 

- Jedva čekamo da vam pokažemo što smo još spremili. Ljubimo vas i hvala na podršci. 

Cijela ekipa bila je nasmijana, svjesni su da su dali sve od sebe i istaknuli su da je ovo bio najbolji nastup Hrvatske na Eurosongu, ali da će i biti prilike za popravak rezultata. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije