NE RAZMIŠLJAJU ISTO

Adrianu Limu ostavio dečko, a razlog prekida su djeca

Adriana Lima
Jackson Lee/Press Association/PIXSELL
10.03.2017.
u 21:48

Igrač američkog nogometa Julian Edelman nije tako ozbiljno shvaćao vezu s anđelicom Victoria's Secreta i iznenadilo ga je što Lima želi djecu s njim

Manekenka Adriana Lima ponovno je slobodna. Igrač američkog nogometa Julian Edelman ostavio je lijepu anđelicu Victoria's Secreta zbog razlike u godinama i zbog toga što on, za razliku od Lime, ne želi imati više djece, javlja TMZ.

Udaljenost je također jedan od razloga zašto par više nije zajedno, 35-godišnja Lima živi u Miamiju a 30-godišnji Julian u Bostonu. Njihovu vezu sportaš nije shvaćao tako ozbiljno pa ga je iznenadilo što je Adriana nakon nekoliko mjeseci veze izrazila želju za djecom.

Foto: Jackson Lee/Press Association/PIXSELL

Razlaz je očito bio gadan jer je Lima prestala pratiti Edelmana na Instagramu, a uskoro je isti korak napravio i on.

Lima iz braka s košarkašem Markom Jarićem ima dvije kćeri Siennu i Valentinu. Julinanu je krajem studenog manekenka Ella Rose rodila kćer, a par je prekinuo vezu nekoliko mjeseci prije rođenja njihove kćeri.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije