Dodjela glazbenih nagrada

Adele briljirala na Brit Awardsima

adela
25.02.2016.
u 07:32

Adele je bila nominirana u 4 kategorije te je osvojila tri nagrade

Londska O2 arena bila je poprište najpopularnijih britanskih glazbenih nagrada, The Brit Awards. Adele je zbog svojeg hit albuma '25' briljirala i kući odnijela tri kipića. Za vrijeme govora zahvale podržala je pjevačicu Keshu, koja je sudskim putem pokušala okončati ugovor s producentom za kojeg tvrdi da ju je seksualno zlostavljao.

- Htjela bih samo zahvaliti svojem menadžmentu i svojoj producentskoj kući što prihvaćaju činjenicu da sam žena. Htjela bi iskoristiti ovaj trenutak da javno podržim Keshu - kazala je ganuta Adele, piše 24sata.hr. 

James Bay prozvan je najboljim britanskim solo izvođačem. Coldplay je najbolja britanska grupa. Najbolje internacionalna grupa je Tame Impala , a najbolji internacionalni izvođač je Justin Bieber.

Adelin 'Hello' je najbolji singl, a pjevačica je dobila i posebnu nagradu za britanskog izvođača s najvećom svjetskom slavom. Bjork je nagrađena za najbolju 'stranu' pjevačicu, a One Direction imaju najbolji spot godine.

Na svečanoj dodjeli nastupila je Rihanna sa Drakeom, Justin Bieber, The Weeknd, Little Mix, a Lorde je nastupala u čast Davidu Bowieju s njegovom pjesmom 'Life On Mars'.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije