Atentat

Šešelj 2007. naručio napad na poznatog beogradskog novinara

Seselj
Arhiva VL
04.07.2010.
u 17:26

Šešeljeva supruga Jadranka predala izvršitelju popis mogućih svjedoka koje je trebalo ukloniti ili zastrašiti, a koji je sastavio njezin suprug

– Imam razloga vjerovati da Vojislav Šešelj stoji iza bombaškog napada na mene i moju obitelj u travnju 2007. – tvrdi Dejan Anastasijević, novinar beogradskoga „Vremena“. Kazao je da zna kome je Šešeljeva supruga Jadranka predala popis mogućih svjedoka koje je trebalo ukloniti ili zastrašiti, a koji je sastavio njezin suprug.

– Na tom je popisu, kako me je upozorio Haaški sud nekoliko mjeseci prije atentata, bilo i moje ime – kaže Anastasijević, koji već dvije godine ne živi u Srbiji. Anastasijević ističe da je popis dospio u ruke bivšega Šešeljeva tjelesnog čuvara, višekratno osuđivana zbog različitih kaznenih djela, s dobrim vezama i u podzemlju i u politici.

– On je trebao naći izvršitelje. Zanimljivo je da je poslije mog teksta u „Vremenu“ 2007. taj čovjek bio napadnut i jedva je ostao živ. Mislim da se netko htio pobrinuti da on ne progovori – kazao je Anastasijević.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?