SDA uputio zahtjev

SDA traži da Radončić bude zamjenik ministra financija

Asim Sarajlić
07.06.2012.
u 14:01

Sarajlić smatra da je s obzirom na Radončićevo iskustvo i stanje u zemlji, Radončić potrebniji kao zamjenik ministra financija

Zastupnik Asim Sarajlić uputio je danas, u ime Kluba SDA u Zastupničkom domu, inicijativu predsjedniku SDP-a Zlatku Lagumdžiji da predsjednika SBBBiH Fahrudina Radončića kandidira na mjesto zamjenika ministra financija BiH, a ne na mjesto ministra sigurnosti BiH.

U obrazloženju, Sarajlić je istaknuo da je s obzirom na Radončićevo iskustvo i stanje u zemlji, Radončić potrebniji kao zamjenik ministra financija. Sarajlić je uputio i inicijativu Vijeću ministara BiH i predsjedniku Vlade RS-a Aleksandru Džombiću da pokrenu inicijativu za formiranje novog ministarstva na nivou BiH - ministarstva poljoprivrede.

\"Predlažem da na mjesto ministra poljoprivrede imenuju nekoga iz obitelji Ivanković Lijanović ili nekoga iz njihovog bogatog stranačkog kadra. Također, pozivamo nadležne iz RS-a da na mjesto ministra poljoprivrede u ovom entitetu, također, imenuju nekoga iz obitelji Ivanković Lijanović ili nekoga iz bogatog kadra ove stranke, pa i nauštrb SDA\", kazao je Sarajlić.

Komentara 1

SE
sejtan
07:33 08.06.2012.

Ovaj cinizam je razumljiv gospodine Sarajlicu obzirom da ste izgubili vlast i da vas vise niko ne j..e ni 1%.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?