Neoprez

Scenarij novog nastavka "Pirata s Kariba" nađen u kafiću u Londonu

kapetan Jack Sparrow
Disney
22.06.2010.
u 09:38

Gost je pronašao scenarij od 194 stranice i pošteno ga je vratio produkciji filma, uvjeravajući ih kako nije ni zavirio unutra jer je veliki obožavatelj filma i želi da mu radnja ostane nepoznata dok se film ne pojavi na velikom platnu

Radnja novog, četvrtog  nastavka filma "PIrati s Kariba" koja se trenutno snima, greškom članova glumačke ekipe skoro je bila otkrivena. U jednom londonskom kafiću gost je pronašao scenarij filma čija je glavna zvijezda Johnny Depp koji glumi kapetana Jacka Sparrowa. Umjesto da medijima proda detalje iz scenarija i obožavateljima da odgovor na pitanje što će se desiti sa Sparrowom u ovom nastavku, gost kafića je pošteno vratio scanarij od 194 stranice u ruke produkcije filma. Medijima je čak priznao kako nije ni zavirio u scenarij jer je veliki obožavatelj pustolovina pirata s Kariba i ne želi si upropastiti uživanje u filmu na velikom platnu.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije