pokrenute istrage

Šarić nudio 10 mil. € za likvidacije najviših srpskih dužnosnika

'Democratic Party leader and presidential candidate Boris Tadic leaves a media conference after presidential elections in Belgrade May 20, 2012. Tadic, the incumbent since 2004, conceded defeat on Sun
Reuters/PIXSELL
16.07.2012.
u 08:48

Ured Tomislava Nikolića, novog predsjednika Srbije, potvrdio je da je upoznat sa sadržajem ove informacije te da su pokrenute istrage.

Bivši srbijanski predsjednik Boris Tadić, njegov šef ureda i predsjednik ureda za koordinaciju Savjeta za nacionalnu sigurnost Miodrag Rakić, mandatar za sastav nove vlade Ivica Dačić, šef srpske sigurnosne službe BIA-e Saša Vukadinović, tužitelj za borbu protiv organiziranog kriminala Miljko Radisavljević i ministrica pravosuđa Snežana Malović na listi su za "odstrel" odbjeglog narkobosa Darka Šarića, koji se navodno nalazi u Južnoj Africi, tvrdi beogradski Press navodeći kako je BIA ovu informaciju dobila od jedne europske službe.

Press doznaje da je Darko Šarić ponudio nagradu od 10 milijuna eura za likvidaciju ovih šestero najviših državnih dužnosnika koje je optužio za krah svog narkoimperija.

Ured Tomislava Nikolića, novog predsjednika Srbije, potvrdio je da je upoznat sa sadržajem ove informacije te da su pokrenute istrage, a svi kojima se prijeti su stavljeni pod stroge mjere osiguranja.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Komentara 7

ZA
zarkopopovic
13:37 16.07.2012.

Kad su te strane obavestajne sluzbe toliko uvjerene da on daje 10 milijuna eura za ubistvo 6 visokih funkcionera zasto ga onda one neuhapse.

ME
Marijela Ela
14:25 16.07.2012.

Da li je opet u pitanju medijska pomama, ili nesto drugo. Pa zasto ne uhapse tog Sarica ako se vec zna pod kojim imenom se krije, a zasigurno se zna i gde je.

ZA
zarkopopovic
13:36 16.07.2012.

Meni nije jasno sta ste se svi okomili na ovoga Sarica,koliko mi znamo da niko nije kriv dok se ta krivica nedokaze.Kad su te strane agencije u to ubedjene sto ga onda oni neuhapse.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?