postupak

Sanader povukao žalbu i spreman za povratak u Hrvatsku

\'sanader01_nnn_unu_230111\'
Arhiva VL
20.06.2011.
u 12:41

Ročište zakazano za 21. lipnja na Višem Zemaljskom sudu u Linzu, na kojem je tročlano sudsko vijeće trebalo odlučivati o utemeljenosti njegove žalbe, je otkazano.

LINZ – Djelatnica zadužena za medije u Višem zemaljskom sudu u Linzu Manuela Affenzeller rekla je za Večernji list da je Ivo Sanader u ponedjeljak prijepodne povukao žalbu na odluku o dopustivom izručenju Hrvatskoj, koju je 9. svibnja donio Zemaljski sud u Salzburgu.

Istovremeno se izjasnio da je suglasan da ga se po pojednostavljenom postupku izruči Hrvatskoj. S tim u vezi ročište zakazano za 21. lipnja na Višem Zemaljskom sudu u Linzu, na kojem je tročlano sudsko vijeće trebalo odlučivati o utemeljenosti njegove žalbe, je otkazano.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Komentara 1

CI
cinbenik
19:01 20.06.2011.

Koliko se sjecam da je ovaj gospodin takodje bio clan i presednik HDZea i da je biran HDZe bih glasacima.ZNA SE,idemo dalje,ubacujemo u petu........

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije