DRAGAN ČOVIĆ:

Samo Matan Žarić ispunjava uvjete za direktora "Elektroprijenosa"

zaric
VL FOTO
07.10.2013.
u 15:56

- Matan Žarić je jedini kandidat koji ispunjava uvjete, ali mi godinu dana ne imenujemo menadžment i upravni odbor - rekao je Čović

 

 

Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović smatra da SNSD ima uvjerljivu većinu da \"završi posao oko izbacivanja SDS-a iz vlasti\" na nivou BiH. \"Ja vjerujem da će oni vrlo brzo izaći sa informacijom tko sve podržava tu ideju. Nije moje da prognoziram, ali mislim da imaju uvjerljivu većinu da taj posao završe\", rekao je Čović, odgovarajući u Mostaru na novinarsko pitanje da li je potvrđena nova parlamentarna većina na nivou BiH. 

Govoreći o natječaju za imenovanje direktora \"Elektroprenosa BiH\", Čović je rekao da je taj posao trebalo da bude završen prije godinu dana, a nije završen, pa se ni sada ne usuđuje da to komentira. 

\"Matan Žarić je jedini kandidat koji ispunjava uvjete, ali mi godinu dana ne imenujemo menadžment i upravni odbor, tako da sam uzdržan. Zadnji naši razgovori upućuju na to da mi to možemo uraditi u idućih sedam dana, u suprotnom bi trebalo raspisati novi natječaj\", dodao je Čović. 

Vlada Federacije BiH zadužila je prošlog tjedna premijera FBiH Nermina Nikšića da, u funkciji člana Skupštine \"Elektroprenosa BiH\" Banjaluka, da prethodnu suglasnost na imenovanje Matana Žarića za direktora \"Elektroprenosa BiH\". 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?