Svlačionica

Sammir: Sada više ne igramo s grčem

Dinamo Varaždin (1)
Igor Kralj/Pixsell
12.05.2011.
u 07:03

- Promjena trenera pokazala se dobrom. Bilo je htijenja, požrtvovnosti i znanja. Ovo je potvrda da ipak imamo kvalitetu – rekao je Barišić.

Dinamov predsjednik Mirko Barišić sjao je od sreće. – Ovo je potvrda da ipak raspolažemo kvalitetom koja je daleko iznad ostatka lige. Promjena trenera uvijek ima psihološki učinak, ovo je dokaz da među mladim trenerima ima odličnih stručnjaka i da im treba dati priliku – pohvalio je Barišić Tota te dodao:

– Nije toliko važan rezultat koliko pristup i igra. Bilo je požrtvovnosti, htijenja i znanja. A to najbolje pokazuje reakcija publike.

Za dva gola Fatos Beqiraj nagradio se s tri naranče nakon utakmice.

– Ne znam što se dogodilo preko noći, no igrali smo puno bolje nego u proteklim utakmicama. Uz ono s Hajdukom ovo je najbolja igra ovoga proljeća – rekao je Beqiraj.

Seriju pogodaka plavih otvorio je Brazilac Sammir koji nakon utakmice nije skrivao smiješak.

– Konačno smo proigrali, oslobodili se, uživali u nogometu. Posljednjih nekoliko utakmica igrali smo u grču, a Mario nam je prije utakmice rekao neka samo igramo opušteno. To se vidjelo na travnjaku – rekao je Sammir.

Nakon što je Vugrinec izašao kod rezultata 1:2, igra Varteksa se raspala.

– Trener me zamijenio jer nisam bio pravi, igrao sam pod voltarenima, uz jake bolove u nozi. Pokušali smo se nadigravati, no nije išlo – zaključio je Vuga

Iako Cufre to jučer nije htio potvrditi, prema informacijama iz Srbije, Argentinac bi za dan, dva trebao u Beogradu dogovoriti prelazak u Crvenu zvezdu.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije