Dojmovi igrača

Sammir: Navijači su zaslužni za pobjedu kao i mi

\'13.07.2011., stadion Maksimir, Zagreb - Prva utakmica 2. pretkola Lige prvaka, GNK Dinamo - Neftchi Baku.  Photo: Igor Kralj/PIXSELL\'
Igor Kralj/PIXSELL
14.07.2011.
u 07:45

- Ugođaj je u Maksimiru bio lijep, no ništa se ne može usporediti s atmosferom na Marakani - rekao je vratar Stamenković, bivši zvezdaš.

Milan Badelj: - Prvo poluvrijeme bilo je teško igrati. Ne znam kako je bilo navijačima, ali nama na terenu je bilo užasno vruće. Početkom drugog poluvremena smo ih iznenadili i razbili napravivši tu veliku razliku koja osigurava miran uzvrat.

Sammir: - Ovo je bilo veličanstveno i na terenu i na tribinama. Navijači su nas nosili cijelu utakmicu i zaslužni su za pobjedu kao i mi igrači.

Jerko Leko: - Neftči je prvak svoje zemlje i nije bezazlen protivnik. Imaju jako dobre igrače, ali bilo je sve na nama. Prvo poluvrijeme je bilo dosta teško igrati zbog sparine. Pune tribine donijele su nama igračima pritisak, ali mislim da smo utakmicu odradili dobro. Tamo idemo rasterećeni, ali i ozbiljni. Mislim da kapital stečen u Maksimiru ne možemo prosuti.

Saša Stamenković: - Domaćin je bio bolji, ali rezultat nije realan. Igrači Dinama bili su korektni prema meni, atmosfera na stadionu bila je lijepa, no ništa se ne može usporediti s atmosferom na Marakani.

Mpenza: - Žao mi je što nisam iskoristio šansu, sve bi tada bilo drugčije.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?