Pripreme

S optimizmom kreću u nastavak sezone

Vitez
23.01.2013.
u 11:30

Pripreme će se odvijati u Vitezu, uz jedan ili dva vikenda u Hercegovini, a u petak će Vitez odigrati prvu trening-utakmicu sa Sarajevom u Sarajevu

S neskrivenim optimizmom, ambicijama i s jasnim ciljem u novu sezonu krenuli su nogometaši Viteza, vodeće momčadi 1. federalne nogometne lige. Optimizam se temelji na kvalitetnoj momčadi koja će i u proljeće ostati na okupu, ne računajući najavljeni, ali još uvijek nerealizirani odlazak Marka Mišića.

Stigla i pojačanja

Uz to, momčad je i ojačana s tri nova provjerena igrača – Kristijan Ivošević (bivši igrač Zrinjskog, Travnika), Juro Pajić (Travnik, Iskra) i Stjepan Badrov (igrao u hrvatskim drugoligašima, te u Travniku i GOŠK-u), koji se vratio u matični Vitez i uskoro će se uključiti u trenažni proces. A cilj je već odavno zacrtan, u jesenskoj polusezoni i ostvaren, sezonu završiti na prvom mjestu i plasirati se u Premijer ligu, što bi bio jedan od najvećih uspjeha ovog sportskog kolektiva.

Prigoda za dokazati se

- Krećemo s pripremama preko kojih ćete se boriti, a najbolji i najuporniji i izboriti, za prvih 11, za ulazak u krug nogometaša na koje najozbiljnije računamo u proljetnoj sezoni. Svi ćete imati prigodu dokazati se, a ove pripreme su i pripreme, pa i selekcija igrača za Premijer ligu koju ćemo, reći ću bez lažne skromnosti, i izboriti, poručio je svojim nogometašima šef stručnog stožera Valentin Plavčić, naglasivši kako će s njim i dalje raditi Dominko Tolo, te stručnjak za tjelesne pripreme prof. Vjekoslav Bonić. Pozdravnim riječima obratio se i predsjednik Slaven Garić, a na prozivci je bio i donedavni predsjednik Kluba, najzaslužniji za preporod NK Viteza, viteški gospodarstvenik Vlatko Kafadar. Pripreme će se odvijati u Vitezu, uz jedan ili dva vikenda u Hercegovini, a već u petak Vitez će odigrati i prvu trening-utakmicu sa Sarajevom u Sarajevu. Prozivci su se odazvali: Perković, Živković (vratari), Hasanović, Imamović, Alić, Slavko Vidović, Frljić, Dragan Šantić, Pranjković (obrana), Šafradin, Jurić, Dedić, Grebenar, Grbavac, Pejić, Jozo Šantić, Ivešić, Hećo, Erdin Romić (vezni), Livaja, Dilaver, Vedran Vidović, Livančić (napadači).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?