Real uvjerljiv

Ronaldova predstava, hat-trick i asistencija

Megan Fox grli zaštitara
Foto: video
1/2
12.04.2012.
u 00:01

Nije se Real prošetao Vicente Calderonom, ali zbog tri pogotka CR7 ostao je na četiri boda više od Barcelone.

Real je pobijedio na teškom gostovanju kod susjeda, Atletica, s tri pogotka Cristiana Ronalda osigurao je, očito, miran put u Barcelonu gdje može čak i izgubiti ako dobije sve ostale suparnike, te se okititi naslovom španjolskog prvaka,

Napaljena atmosfera na Vicente Calderonu dočekala je Real, kiša u Madridu ništa nimao smetala za veliki gradski derbi koji je odlučivao u velikoj mjeri i o naslovu prvaka. Jer, Barcelona je došla na bod od Reala i čekala novi kiks Mourihnovih trupa da bi ih onda pokušala dokrajčiti u međusobnom srazu na Nou Campu, no morat će se ipak nadati novom kiksu, Cristino Ronaldo nije u polju igrao čudesno, ali je trpao, i utrpao tri komada.

Real je u ovaj gradski susret ušao s lijepom statistikom, 20 utakmica Real nije izgubio u gostima, a u zadnjih deset utakmica Casillas s Realom nije izgubio na Vicente Calderonu, ima osam pobjeda i dva remija, čovjek baš nikad nije izgubio na ovom stadionu.

I bilo je neizvjesno, Altetico čak i bolji, ali onda je čudan udarac izmislio Cristiano Ronaldo. U 25. minuta imao je slobodni udarac, zaletio se lagano, kao da će ubaciti pred vrata, a onda – ravno u gol, lopta koja pada za pogodak koji je značio da Barca ostaje na minusu od četiri gola. Domaćini sniu stali, pred kraj prvog dijela imali su 55:45 posjed lopte, ali mora se priznati da je Real ipak bio opasniji, da su njegove prilike bile izglednije koliko god nije plijenio nekakvom lijepom igrom, bilo je to daleko od Barceloninih prosječnih izdanja.

U nastavku, sve se vraća na početak na veselje navijača Barce. U 55. minuti Falcao je glavom, nakon ubačaj Adriana zabio za 1:1 i sve usmjerio ka derbiju Barce i Reala 21. ovog mjeseca.

Donio je idealan scenarij, Real bi imao dva boda više, Barca prednost domaćeg terena – pa neka padne odluka.

Ipak, to se nije svidjelo CR-u. Zabio je golčinu u 68. minuti, opet se čekao ubačaj, a on je iskosa s 20 metara pogodio gornji suprotni kut. A ondaje zabio i treći za hat-trick. Doduše, naše novo 'oko sokolovo' Alojzije Šupraha, da je bio ovakav start na Krstanoviću rekao bi da mu treba dati žuti karton radi simuliranja, ovako je Cristiano zabio s 11 metara i upisao je još jedan hat-trick. Na kraju je Calejon zabio za 4:1 i naizgled mirnu i sigurnu pobjedu Reala. Velika je, ali sigurna i mirna nikako. No, novi bodovi jamče mir, ostanu li u punom bodovnom saldu, mogu mirno na Nou Camp.


Rezultati:

Atletico Madrid - Real Madrid 1:4
Gijon - Levante 3:2
Granada - Athletico Bilbao 2:2
Valencia - Vallecano 4:1

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije