prije odlaska u kino

Roditelji iz pakla: Retardiranu posvojenu kćer zatvarali u kavez

Zlostavljanje djece (1)
/PIXSELL
30.01.2013.
u 10:34

Cindy Patriarchias (34) i njen partner Edmond Gonzales (37) djevojčicu su zatvorili u drveni kavez te potom otišli u kino s troje biološke djece. Socijalni radnici otišli su u inspekciju na dojavu bivšeg Cindyjinog supruga

Strahovito zlostavljanje i zanemarivanje usvojene djevojčice s poteškoćama u razvoju otkrile su prošlog petka socijalne službe u Novom Meksiku kada su došle u posjetu njenim roditeljima.

Daily Mail piše da su majka Cindy Patriarchias (34) i njen partner Edmond Gonzales (37) djevojčicu zatvorili u drveni kavez  te potom otišli u kino s troje biološke djece. Socijalni radnici otišli su u inspekciju jer im je bivši Cindyjin suprug otkrio da je u njenoj spavaćoj sobi vidio kavez u kojem je bilo zaključano dijete.

Kada su došli do njene mobilne kuće, kucali su na vrata, no nikoga nije bilo kod kuće pa su dlučili provaliti unutra. U kutu spavaće sobe ugledali su kavez s dvije brave. Prvo su pomislili da se unutra nalazi pas. Na njihovu žalost, potvrdili su se navodi bivšeg muža. Unutra je na dječjem madracu ležala osmogodišnja djevojčica.

- Kavez je bio domaće izrade, napravljen od drveta. Imao je otvore za zrak, ali djevojčica ga je odavno prerasla - kazao je jedan od šokiranih socijalnih radnika koji je potvrdio da na djevojčici nisu postojali tragovi fizičkog zlostavljanja te da nije poznato jesu li je roditelji i ranije držali zatočenu.

Policija je potvrdila da je Cindy ranije pokušala usvojiti djevojčicu koja boluje od mikrocefalije kao i da je osmogodišnjakinja oduzeta od usvajatelja i privremeno smještena u agenciju za zbrinjavanje djece.

Nesavjesni par je priveden i suočen s optužnicom za zlostavljanje djeteta.

>>Prijeti joj 15 godina jer je seksualno iskorištavala sina

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?