Mostar

“Respekt momčadi Travnika, ali naš cilj je jasan, bodovi idu nama”

Zrinjski
18.08.2012.
u 12:43

Šef struke mostarskog premijerligaša kazao je kako su svi igrači, izuzev ozlijeđenog Krište, spremni i konkuriraju za sastav

Nakon odlične, kvalitetne i maštovite igre, pokazane prije 7 dana u 2. kolu BH Telecom Premijer lige BiH kada su u hercegovačkom derbiju pobijedili starog rivala, momčad Širokog Brijega, raspoloženje i sportski duh u ekipi HŠK Zrinjskog je na zavidnom nivou.

Bodovi idu u Mostar

Igrači su povratili samopouzdanje i svi jedva čekaju da sudac da znak za početak utakmice u Travniku. Svi odreda su uvjereni da su bolji, da su kvalitetnija ekipa, i uz sav respekt prema protivniku, “Plemići” su odlučni u namjeri da sva tri boda odnesu u Mostar. Šef stručnog stožera Mostaraca Dragan Perić kazao nam je kako su svi igrači, izuzev ozlijeđenog Krište, spremni i konkuriraju za sastav. - Raspoloženje je odlično, mentalitet je pobjednički i spremni smo za utakmicu. Nema se tu što novo dodati, respektiramo našeg protivnika ali mi smo došli po bodove, kazao je Dragan Perić. Nakon pobjede nad Širokim Brijegom u prošlom kolu, igrači su jako dobili na samopouzdanju.

Očekivanja su sada veća

Već tada se mogla vidjeti zrelost i iznimna disciplina u igri “Plemića”, rukopis trenera Perića je očit. Gledatelji na tribinama odavno nisu vidjeli bolji, poletniji, brži i odgovorniji Zrinjski, te su sada i očekivanja u ovoj sezoni uvelike porasla. Iako Zrinjski nije doveo niti jedno “senzacionalno” pojačanje tijekom prijelaznog roka, ono što je sigurno je da igra ove momčad ima glavu i rep, te borba za trofej ove sezone je sasvim realna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije