STIGAO Khalid Al-Amin

Repeša: Ovdje odgovornost mora postati jedini model ponašanja

\'sport...bologna...18.05.2005. bologna, jasmin repesa trener climamio bologne pobijedio je 73-70 i plasirao se u polufinale talijanskog play offa sa 3:0 nevena spahiju trenera sedima roseto i izborni
Goran Stanzl/PIXSELL
06.01.2012.
u 09:11

- To je pitanje imidža kluba, pitanje ponosa, pitanje odgovornosti prema sebi, ali i prema kući koja te plaća, na kraju krajeva - ozbiljno će Repeša.

Novi trener Cibone Jasmin Repeša uoči utakmice s Radničkim ostao je bez dva igrača, no pojačali su se vukovi jednim.

Iz momčadi su otišli Brian Chase te Jure Lalić (u Krku), a novo lice među cibosima je Khalid Al-Amin. Radi se o 178cm visokom Amerikancu koji bi već ekipe iz Kragujevca trebao debitirati. Pod toranj dolazi nakon što se od ožujka prošle godine oporavljao od ozljede kvadricepsa koju je zadobio u dresu Lietuvos Rytasa.

- Sigurno je da će trebati vremena da nađe pravu sportsku formu, kakvu bismo željeli. No opet, došao je u boljem stanju nego što smo očekivali, tako da gledamo optimistično na njegovo uklapanje u momčad - kaže Repeša koji neće moći računati na Tomislava Zubčića zbog ozljede skočnog zgloba.

- Igrači rade, trude se, i izuzetno mi je drago da su svjesni situacije u kojoj smo se svi skupa našli. Vjerujem da ćemo već protiv Radničkog zaustaviti ovaj negativni niz i upisati prvu pobjedu na domaćem terenu - rekao je Jasko.

Igrači će, tvrdi, morati poraditi na odgovornosti.

- Ono što sam vidio protiv Hapoela me isprovociralo. Isprovociralo je i publiku i klupu i novinare, pa se pitam zašto se to dogodilo Ciboni, a ne i Hapoelu, jer su i jedni i drugi bili u situaciji da ne mogu proći dalje. To je pitanje imidža kluba, pitanje ponosa, pitanje odgovornosti prema sebi, ali i prema kući koja te plaća, na kraju krajeva. Svi toga moraju biti svjesni i to mora postati jedini model ponašanja. Ne može postojati neki drugi model.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije