Skandal u Njemačkoj

Regionalni vođa stranke A. Merkel priznao vezu s 16-godišnjakinjom

Christian von Boetticher (1)
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
15.08.2011.
u 08:42

Christian von Boetticher podnio je ostavku na mjesto čelnog čovjeka stranke CDU za njemačku pokrajinu Schleswig-Holstein

Christian von Boetticher (40), čelni čovjek stranke CDU za njemačku pokrajinu Schleswig-Holstein priznao je jučer navečer da je bio u ljubavnoj vezi sa 16-godišnjakinjom te zbog toga podnio ostavku i odustao od kandidature na izborima za pokrajinski parlament.  

CDU je, inače, stranka njemačke kancelarke Angele Merkel, a Boetticher je jučer kazao kako je istina da je bio u vezi sa 16-godišnjakinjom tijekom 2010. godine i to nekoliko mjeseci, piše Bild.

Christian von Boetticher trebao je, naime, naslijediti predsjednika vlade Schleswig-Holsteina Petera Harryja Carstensena, koji se neće kandidirati na izborima u toj pokrajini u svibnju 2012. Iako je priznao vezu, nakon hitnog sastanka čelnika stranke koji je odražan u Kielu, odlučeno je kako će Boetticher ostati stranački vođa u parlamentu države Schleswig-Holstein gdje je CDU na vlasti s Liberalnom demokratskom strankom.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Komentara 1

Avatar ivek
ivek
16:34 15.08.2011.

hahahaah svasta ima u drzavi javni kuca--- zar nije moga odvojit 20 eura prostituki ili travesti.. a sta je manijaka u euro zoni...

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije