MODRIĆU 90 MINUTA

Real slavio protiv Valladolida, ali strepio do samog kraja

Real Madrid, Luka modrić, Cristiano Ronaldo (1)
Reuters
04.05.2013.
u 22:07

Mourinhova momčad pobijedila je Valladolid sa 4:3, a dva pogotka u pobjedu ugradio je Ronaldo

Nogometaši Real Madrida svladali su u 34. kolu Valladolid sa 4:3 i dodatno se učvrstili na drugom mjestu ljestvice sa 77 bodova, osam manje od vodeće Barcelone i devet više od trećeplasiranog Atletica.

Poveli su gosti na Santiago Bernabeuu već u osmoj minuti pogotkom Oscara, no 20 minuta kasnije sami su sebe sabotirali - Valiente je zabio autogol i vratio stvario na početak. Real u prvo vodstvo dolazi u 32. minuti pogotkom Cristiaan Ronalda na asistenciju Di Marije, a tri minute kasnije Valladolid je poravnao na 2:2 preko Guerra i pokazao Madriđanima da neće tako lako do tri boda.

Novo vodstvo Real je čekao do drugog poluvremena kada je u 49. minuti na asistenciju Benzeme poentirao Kaka, a u 70. je strijelac četvrtog pogotka bio ponovno Ronaldo.

Da ne bi prošlo bez panike do samog kraja, Sastre je u 88. minuti smanjio na 4:3, no nije bilo vremena da gosti eventualno izjednače i uzmu bod.

Luka Modrić odigrao je cijeli susret.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije