Novi kiks Reala

Real remizirao s Valencijom, Barcelona im je sve bliže

Real Madrid (1)
Pixsell
09.04.2012.
u 08:24

Real i Valencija odigrali utakmicu bez pogodaka, završilo je 0:0

Nogometaši Reala na svom su stadionu izgubili važne bodove u utrci za naslov prvaka Španjolske. Na Santiago Bernabeu je stigla trećeplasirana Valencija koja je odigrala hrabru utakmicu i i sa sobom odnijela bod. Real je dominirao susretom, ali lopta nikako nije htjela u gol. Najzaslužniji za to bio je golman Šišmiša Vicente Guaita koji je branio fantastično.

Valencija je, uz Barcelonu i Malagau, tek treći klub ove sezone koji je uzeo bodove sa Santiago Bernabeua. Zanimljivo, ovo je bila prva utakmica od rujna prošle godine na kojoj Real nije postigao pogodak.

- Znali smo prije utakmice šta nas čeka. Maksimalno smo se dobro pripremili i odigrali smo vrlo dobru utakmicu, posebno u defanzivi. Ovaj bod je od velike važnosti za nas. Imamo još sedam kola do kraja prvenstva i mi ćemo učiniti sve kako bi osigurali ulazak u Ligu prvaka - rekao je junak susreta Guaita.

Momčad Josea Mourinha dopustila je Barceloni da im se približi na samo četiri boda, a već u srijedu ih očekuje teško gostovanje kod gradskog rivala Atletica.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije