Primera

Real Madrid osvojio naslov prvaka, Mourinho ušao u povijest

\'Real Madrid\'s Portuguese coach Jose Mourinho (R) speaks with Real Madrid\'s Portuguese forward Cristiano Ronaldo (L) during the Champions League group D football match between Real Madrid and Olymp
AFP
03.05.2012.
u 01:01

Ovo je prvi naslov za Real od 2008. godine, a njihovom treneru Joseu Mourinho to je bio čak sedmi naslov prvaka

Nogometaši Reala pobijedili su 3:0 na gostovanju u Bilbau. Atheltic nije imao nikakve šanse protiv raspoložene madridske momčadi koja je ovom pobjedom osigurala naslov prvaka. Strijelci za kraljevski klub bili su Higuain, Özil i Cristiano Ronaldo. Valja istaknuti da je Ronaldo opet promašio jedanaesterac. Bilo je to u 12. minuti kod rezultata 0:0.

Ovo je prvi naslov za Real od 2008. godine, a njihovom treneru Joseu Mourinho to je bio čak sedmi naslov prvaka u trenerskoj karijeri, i to u četiri različite zemlje (Portugal, Engleska, Italija i Španjoska). Tako je Portugalac ušao u povijest i postao prvi trener kome je uspio takav pothvat.

Real dva kola prije kraja ima 94 boda, i nedostižnih sedam bodova prednosti pred Barcelonom.

Kada već neće biti borbe između Reala i Barcelone, do kraja prvenstva C. Ronaldo i Messi borit će se za najboljeg strijelca lige. Trenutačno vodio Argentinac koji je u Primeri postigao 46 pogodaka, dok  je Ronaldo zabio dva manje. Messi je uz to i vodeći dodavač lige s 19 asistencija.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije