Naslov sve dalje

Real izgubio kod Betisa, Joseu se osvetilo izostavljanje Luke!

Maskota
Foto: AFP
1/2
25.11.2012.
u 04:56

Jose Mourinho ostavio je Luku Modrića na klupi, uveo ga je na poluvremenu, kad su već gubili 0:1, nije mu ni to pomoglo...

Madridski je Real izgubio na gostovanju kod svog imenjaka Betisa 0:1 u 13. kolu španjolskoga prvenstva! Aktualni prvak se već nakon 13 odigranih utakmica polako može početi opraštati od obrane naslova, jer ove sezone nezaustavljiva Barcelona ima osam bodova prednosti i u slučaju današnje pobjede kod Levantea "višak" će postati dvoznamenkast.

No, kraljevski klub u Sevilli je igrao nimalo kraljevski, nimalo šampionski. Trener Jose Mourinho odlučio je u momčadi napraviti jednu izmjenu u odnosu na utakmicu Lige prvaka u tjednu. Na klupi je ostavio našega Luku Modrića, a u vatru gurnuo Mesuta Özila. Kasnije je hrvatski veznjak krenuo spašavati stvari od poluvremena, bio je jedan od najboljih pojedinaca Reala, ali Madriđani nisu uspjeli nadoknaditi gol zaostatka iz 17. minute kad je njihovu mrežu zatresao Benat.

Ostavljanje Modrića na klupi i stavljanje Özila u sastav bio je potez koji se osvetio Mourinhu, jer je njemačkog nogometaša, primjerice, Goal.com proglasio najgorim igračem utakmice.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije