Naslovnica

Razriješeno 6 ministara iz reda SDA

Za razrješenje je glasalo 20 prisutnih zastupnika, a dva su bila suzdržana
04. lipnja 2012. u 13:35 0 komentara 1 prikaza
Vlada

Skupština Kantona Sarajevo razriješila je danas dužnosti šest ministara Vlade Kantona Sarajevo iz Stranke demokratske akcije. Na hitnoj sjednici koju je sazvala predsjedavajuća Skupštine Mirjana Malić za razrješenje je glasalo 20 prisutnih zastupnika, a dva su bila suzdržana.

Dužnosti su razriješeni ministar za boračka pitanja Nedžad Ajnadžić, ministar financija Muhamed Kozadra, ministar stambene politike Čedomir Lukić, ministar prostornog uređenje i zaštite okoliša Abid Jusić, ministar kulture i sporta Ivica Šarić, te ministrica za rad i socijalnu politiku Velida Memić.

Po zaključenju sjednice, Malić je najavila da će ubrzo sazvati redovnu sjednicu da bi bio pokrenuto pitanje izbora novih ministara. Sjednici nisu sudjelovali ni ministri ni zastuponici iz SDA, osim što je na njenom početku šef zastupničkog kluba SDA Elmedin Konaković osporavao legalnost sazvane sjednice

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.