NEUM

Radnici Elektroprivrede HZ HB pomažu ekipama Elektroprijenosa

struja
Braco Selimović
08.02.2012.
u 15:50

Za sada Elektroprivreda HZ HB uspijeva osigurati dovoljne količine električne energije za sve svoje potrošače

U većini je općina na opskrbnom području Elektroprivrede HZ HB d.d. Mostar opskrba električnom energijom zadovoljavajuća.

Povremeno se javljaju kvarovi koji se otklanjaju na poziv potrošača. Unatoč snježnim oborinama, jakom vjetru i otežanom pristupu distribucijskim objektima, uposlenici su ovoga Poduzeća već danima neprestano na terenu i ulažu maksimalne napore kako bi kvarove što brže otklanjali.

I dalje je najteža situacija u općini Neum gdje uposlenici EPHZHB pomažu ekipama Elektroprijenosa u saniranju štete, odnosno prekida u isporuci električne energije, prouzročenom padom 10- ak stupova na 110 kV dalekovodu.
 
Zbog nastalih izvanrednih okolnosti i proglašenja stanja elementarne nepogode suočeni smo i s otkazima ugovora o nabavi nedostajućih količina električne energije od strane dobavljača. Stoga smo primorani svakodnevno iznalaziti nove mogućnosti i kupovati energiju na tržištu po višestruko većim cijenama od uobičajenih. 

Za sada Elektroprivreda HZ HB uspijeva osigurati dovoljne količine električne energije za sve svoje potrošače. 

Razumijevajući potrebu za električnom energijom, posebice kućanstvima u ovako teškim uvjetima, ponovno apeliramo i pozivamo na racionalniju potrošnju koliko god je to moguće, s ciljem lakšega održavanja stabilno

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?