ANALIZA

Radmanović, Izetbegović i Komšić nemaju ništa zajedničko

predsjedništvo
VL FOTO
22.04.2012.
u 10:49

Astrolog Žarko Mitrović napravio je zanimljivu analizu osobina i karaktera trojice članova Predsjedništva BiH prema

Nekada se čini da su članovi Predsjedništva BiH u svađi, nekada da je to samo predstava za javnost, nekada pak da je u pitanju istinski dogovor oko važnih stvari, iako naizgled različitih osoba. Zanimljivo gledište na njihove osobnosti ima i horoskop - po čemu su potpuno različiti. Astrolog Žarko Mitrović analizirao je osobine i karaktere trojice članova Predsjedništva BiH prema njihovom horoskopskom znaku, te međusobnom odnosu i utjecaju horoskopskih znakova u kojima su rođeni. Bošnjački član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović rođen je u horoskopskom znaku raka, Željko Komšić hrvatski član je vodenjak, a Nebojša Radmanović srpski član rođen je u znaku vage.

Zajedničko

Analizirajući srpskog člana Predsjedništva kroz njegov horoskopski znak vage, Žarko je utvrdio kako je upravo Radmanović osoba koja voli harmoniju i uvijek teži održati ravnotežu na vagi, a kako su sva trojica metaforički rečeno utezi na vagi, on uvijek nastoji održati ravnotežu u svemu. S druge strane, poslom kojim se bavi, Radmanović je osoba koja u svojim društvenim kontaktima nastoji biti taktičan i obazriv. Što se pak tiče negativnih osobina koje njegov horoskopski znak karakterizira, Radmanović je u stanju učiniti sve pa biti i neiskren, samo da bi sačuvao harmoniju i mir. Također je zanimljiva i konstatacija prema kojoj se ova tri horoskopska znaka “ni u putu nisu sreli”, što drugim riječima znači da nemaju ništa zajedničkog, jednostavno se međusobno odbijaju. Govoreći o Bakiru Izetbegoviću koji je u horoskopu rak, Mitrović je naglasio da su osobe rođene u ovom znaku privržene obitelji, te da im je obitelj sve. Pošto je riječ o javnoj osobi i uz to političaru, Mitrović je za Izetbegovića kazao kako je tradicionalist koji osim obitelji svoje snažne emocije iskazuje prema državi. U tim trenutcima on izlazi iz rakove ljušture, kojom štiti obitelj, i uz veliko strpljenje koje resi rakove, nastojat će učiniti sve što je u njegovoj moći da pomogne drugima, ali i da održi prijateljstvo. Vještina strpljenja mu nije nepoznata te će iz tog razloga uvijek sačekati da prođu nepovoljni vjetrovi i tek nakon toga pristupiti poslu. Treći član Predsjedništva Željko Komšić rođen je u znaku vodenjaka, i prema mišljenju astrologa takve osobe se ubrajaju u najtolerantnije.

Timski rad

Neusporedivo se manje obaziru na svakodnevne i prizemne stvari. Mitrović je za Komšića kazao da je veliki individualist koji se teško uklapa u timski rad, a osobe rođene u znaku vodenjaka uvijek više vole ići same putem koji su izabrale. No, ono što resi ove osobe jesu nove ideje te su često ispred vremena u kojemu žive. Isto tako ne vole nepravdu i nisu skloni stegama. Govoreći o Komšiću kao političaru Mitrović je ustvrdio da ga ispravnim čini njegova riječ, ne voli ništa raditi iza leđa drugih, uvijek je izravan... Poštuje tuđe mišljenje, i uvijek će pomoći drugom u nevolji. Iako se rak i vodenjak međusobno ne podnose, u praksi se pak ne stječe dojam o nepodnošljivosti između Bakira Izetbegovića i Željka Komšića.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Mario Bosnjak
Mario Bosnjak
23:10 22.04.2012.

Blago majci koja rodi ovog političara Mitrovića. Čovjek sve zna. Samo jedno ne zna: zaboravio je da se mi, tj. planet Zemlja okreće, a Sunce stoji, a ne obrnuto kako neznanci koji se bave horoskopima misle. Čim je temelj pogrješan, sve ostalo je jalovo.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?