Rukomet

Rad, red, disciplina i veliko odricanje stvorili su uspjeh

Rukomet
28.08.2013.
u 10:44

Na predstavljanju bili prisutni općinski rukovoditelji i gospodarstvenici

Načelnik općine Grude Ljubo Grizelj i Hrvatskog ženskog rukometnog kluba Grude Autoherc organizirali su promociju grudskog premijerligaša koji kreće u svoje nove pobjede.

Čestitke na uspjehu

Promociji su osim igračica, trenera i uprave kluba nazočili uz načelnika i predsjednik Općinskog vijeća Dražen Vranješ, pomoćnik načelnika za sport i obrazovanje Srećko Mikulić i pomoćnik ministrice obrazovanja, znanosti, kulture i sporta Zapadno-hercegovažke županije Miro Marić, kao i predstavnici drugih sportskih klubova iz Gruda, te gospodarstvenici. U svom uvodnom govoru načelnik Gruda je čestitao rukometašicama na povijesnom uspjehu za ženski sport i zaželio im puno uspjeha u budućnosti. Vjeruje kako će grudska javnost i gospodarstvenici i ubuduće podržavati ovaj klub i razvoj sporta u općini Grude, a on će u okvirima svojih mogućnosti dati doprinos ovome sportskom kolektivu. Grizelj je zahvalio curama što igraju hrabro, kvalitetno i dostojanstveno, i zato što na najbolji način predstavljaju i prenose ime Grude u svim mjestima u kojima igraju. Zaželio je i da u budućnosti bude tako. Predsjednik kluba Zoran Trlin u svom je govoru i izvještaju o klubu između ostalog kazao:

- Ono na što smo danas posebno ponosni nisu samo postignuti rezultati već to da funkcioniramo kao jedna velika obitelj s točno određenim zadacima. Sam rezultat nije posljedica olakotnih okolnosti, već posljedica rada, reda, discipline i mnogo odricanja ovih djevojaka, a sve to uz vrhunsko stručno trenersko vođenje ekipe. Trebalo je dosta vremena da se naučimo zajedno i radovati, ali i podnijeti poraz i iz njega zajedno učiti. Klub odnosno ove djevojke su danas pred novim izazovom koji se zove Premijer liga, imamo svoj tradicionalni - memorijalni turnir koji je svake godine sve jači, imamo svoju prvu reprezentativku BiH, imamo najboljeg strijelca prve lige, organiziranu školu rukometa za sve dobi, kazao je Trlin. Nakon toga je kapetan ekipe Ana Marija Šimić predstavila sve igračice koje će se natjecati u prvoj premijerligaškoj sezoni.

Zahvala igračica

U ime igračica nazočnima se obratila igračica Jana Leko koja je u jednom jako emotivnom nastupu prenijela veliko zajedništvo i ljubav djevojaka prema rukometu i sportu uopće, spomenutom klubu i Grudama. Leko je zahvalila nazočnima na podršci i dolasku na promociju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?