Ljubuški

Prolog deklasirao Grabovnik s pomalo nevjerojatnih 13:1

Ljubuški
26.07.2012.
u 10:16

Susret Crvenog grma i Klobuka je bio krajnje neizvjestan

Odigrane su dvije utakmice drugog kola u skupini D ljubuške MNL mjesnih zajednica. Crveni grm je svladao Klobuk s 3:2, a prošlogodišnji pobjednik Prolog ekipu Grabovnika s čak 13:1.

Velika borba

Susret Crvenog grma i Klobuka je bio rezultatski krajnje neizvjestan, a jedan od pokazatelja je kretanje rezultata i neodlučen ishod prvog poluvremena 2:2. Crveni grm je poveo s 1:0 pogotkom Kežića, a Klobuk je izjednačio na 1:1 golom Međugorca. Izjednačenje je bilo pozitivna injekcija za Klobučane, preokrenuli su rezultat preko Barbarića i došli u vodstvo od 2:1, da bi Petrušić uspio poravnati i na odmor se otišlo s neodlučenih 2:2. U drugom poluvremenu vodila se velika borba, prigoda je bilo na obje strane, no, za razliku od prvog poluvremena postignut je samo jedan gol - pobjednički Nižića i veliko slavlje mladića iz MZ-e Crvenog Grma.

Potop Grabovnika

Na red je došla i prva utakmica lanjskih pobjednika Lige, momčadi Prologa, i ako je suditi prema rezultatu opet su među glavnim kandidatima za prvo mjesto. Grabovnik je bio slabašan i nemoćan i bez ikakvih izgleda da pruži bilo kakav otpor, a rezultat od 13:1 sve govori. Strijelci za Prolog bili su: M. Herceg četiri puta, S. Herceg i Barbir po tri puta i po jedan gol dali su Dodig, T. Herceg i S. Herceg, a počasni pogodak za Grabovnik postigao je Mišetić. Crveni grm je u vodstvu sa 6 bodova, Prolog i Vitina su na drugom i trećem mjestu s po 3, a Klobuk i Grabovnik su još uvijek bez osvojenog boda. Treća utakmica bila je iz skupine A: Veljaci - Grab 2:3. Prvo poluvrijeme završeno je vodstvom Graba od 1:0 pogotkom Markotića, da bi u drugom poluvremenu Bebić povećao na 2:0. Mišetić je smanjio na 2:1, međutim Markotić je svojim drugim pogotkom učvrstio vodstvo Graba od 3:1. Veljaci se nisu predali, nastojali su se dočepati barem boda, ali ipak u tome nisu uspjeli. Time je svojom drugom pobjedom Grab zasjeo na prvo mjesto sa 6 bodova, slijede Humac, Vašarovići i Veljaci sa po 3, a Šipovača je bez bodova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?