ne žele nam dobro

Profesorica iz Kaira: Sreća je što vojska vidi da Mursi ruši Egipat

egipat,aleksandrija,sukobi (1)
Reuters/PIXSELL
04.07.2013.
u 12:00

U ovih godinu dana vladanja Egipat se vratio u kameno doba i uništena je kultura stara sedam tisuća godina.

Nema dvojbe da Mursi i Muslimanska braća moraju sići s vlasti. Narod je to odlučio. Danas protiv njih prosvjeduju svi slojevi društva: književnici, glumci, intelektualci i obični ljudi. U ovih godinu dana vladanja Egipat se vratio u kameno doba i uništena je kultura stara sedam tisuća godina. 

Ništa dobroga oni ne žele za Egipat. Zemlja je danas na rubu građanskog rata, brat ubija brata, a susjed susjeda. Za sve su krivi ti fanatici koji žele od sekularnog i modernog Egipta stvoriti islamsku državu. Egipat nije samo za muslimane nego i za kršćane i ateiste i nikada nećemo biti država u kojoj se ljudi ubijaju zbog vjere. Oni danas pozivaju na džihad. Protiv koga? Protiv vlastitog naroda? Slušala sam ovih dana strašne poruke od lidera Muslimanske braće koje kažu da “naši mučenici idu u raj, a njihovi mrtvi u pakao”.

Hvala Bogu što ima vojske koja će tim primitivcima i ubojicama stati na kraj i neće im dopustiti tim da unište našu kulturu i tradiciju. Uvjerena sam da ćemo za nekoliko dana osloboditi Egipat od zla.

>>UŽIVO Vojska svrgnula Mursija, egipatski ustav suspendiran!

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?