Uhićeni varalice

Prodali iznajmljeni auto za 1400 eura, a policiji prijavili krađu

lisice
VL FOTO
16.03.2012.
u 09:18

Osumnjičeni E. N. prijavio je u utorak krađu Citroena u vlasništvu d.o.o. “Begović” Bihać, koji je iznajmio kao rent-a-car uslugu

Osobe čiji su inicijali E. N. iz Visokog i S. K. iz Donjeg Vakufa uhićeni su zbog osnovane sumnje da su lažno prijavili iznajmljeno vozilo kao ukradeno, a u stvari ga prodali za 1400 eura, priopćeno je iz Centra javne sigurnosti Doboj. Osumnjičeni E. N. prijavio je u utorak krađu Citroena u vlasništvu d.o.o. “Begović” Bihać, koji je iznajmio kao rent-a-car uslugu, tvrdeći da mu je vozilo otuđeno s parkirališnog prostora u Ulici kneza Miloša. Tijekom rasvjetljavanja ovog slučaja, policijski djelatnici utvrdili su da su navedene osobe zajedno s još jednom osobom D. K, koja je trenutačno nedostupna policiji, Citroen nakon iznajmljivanja prodale na područje Republike Srbije, te tako stekle protupravnu imovinsku korist.

Nakon kriminalističke obrade, E. N. uz izvješće o počinjenom kaznenom djelu biti će predan Okružnom tužiteljstvu u Doboju, a izvješćem će biti obuhvaćen i D. K, dok će S. K. biti predan policijskim djelatnicima MUP-a Unsko-sanske županije zbog kriminalističke obrade u vezi s drugim kaznenim djelima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije