Neobičan dar

Princ Charles prekršio vjekovni protokol - i dao autogram

charles
reuters
23.11.2010.
u 08:30

Na iznenađenje svoje tjelesne garde, princ je na komadu papira napisao “Charles 2010”, čak se i ispričao zbog “lošeg rukopisa” jer “nikad ne piše stojeći”

Prilikom posjeta poplavljenom području britanski princ Charles u jednom je trenutku izvadio svoju kemijsku olovku i učinio nešto što pripadnici kraljevske obitelji po protokolu već stoljećima nikad ne čine: dao je svoj autogram.

- Smijem li vas zamoliti za autogram za mlađeg sina? Ne znam radite li to uopće, ali to bi njega stvarno razveselilo, riječi su kojima se princu obratila dječakova majka Meg Hendy. Na iznenađenje svoje tjelesne garde, princ je na  komadu papira napisao “Charles 2010”, čak se i  ispričao zbog “lošeg rukopisa” jer “nikad ne piše stojeći”.

Tako je skromna obitelj iz Cornwalla, koja je doživjela nesreću da uoči Božića izgubi gotovo sve što je imala, neočekivano stekla dosad neviđen kraljevski suvenir koji bi mogao imati i veliku kolekcionarsku vrijednost. 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije