Moto susreti u Orašj

Prevalili i tisuće kilometara kako bi stigli do Posavine

moto show (1)
Borna Filić/PIXSELL
02.05.2012.
u 09:25

Zaljubljenici 
dvotočkaša došli su iz Slovenije, Njemačke, Austrije, Švicarske, RH i BiH

Malo koja manifestacija može se pohvaliti dugim i uspješnim nizom od čak 22 godine koliko se organiziraju susreti motorista u Orašju. Moto klub “Posavac” Orašje slovi u moto krugovima kao ugledna organizacija čiji se poziv za druženje na susretima motorista ne odbija. Ove godine 22. internacionalni susreti motorista okupili su impozantan broj motorista, čak više od tisuću motora iz više od 70-ak klubova. Mnogi su prevalili tisuće kilometara kako bi stigli do Posavine. Na oraške susrete stigli su gosti iz Njemačke, Švicarske, Austrije, nisu izostali u organiziranom dolasku ni moto-klubovi iz Slovenije, a impozantan je broj motorista iz klubovi iz RH. Vrijeme je idealno za druženje, vožnju u defileu, posebne moto igre, kao i prateće aktivnosti u znaku zabave i druženja, a večernji sati pripadaju rock notama.

Predsjednik MK “Posavac” Orašje Mladen Orkić ne skriva zadovoljstvo što su moto susreti u Orašju po svojoj tradiciji i dobroj organizaciji svake godine uspješni.Oko 150 članova MK Posavac također govori koliko su motori u Posavini popularni, a klub brine o tome da i na cesti budu primjerni. Defile gradom nekoliko stotina moćnih strojeva, ali i ulicama oraške Posavine, svake je godine, najatraktivniji dio susreta koji je privlačio pozornost građana. Ovogodišnje susrete otvorio predsjednik OV-a Orašje Antun Mikić a neprotokolarni dio značio je, nakon laganih vožnji ulicama Orašja, zabavu u moto kampu na Dusinama nadomak Orašja. Tamo su se odvijala natjecanja specifična za motorističke susrete (ispiti spretnosti i sporosti, te uvijek maštovite moto igre). (nak)

Ključne riječi

Komentara 1

KO
kolovoz
20:34 02.05.2012.

cestitam i samo nastavite

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?