Podlegao ozljedama

Preminuo mladić kojem je pucano u glavu

ubojstvo
Arhiva VL
17.01.2012.
u 16:47

Kovačević je od posljedica ranjavanja preminuo sinoć u 21.30. Hospitaliziran je u nedjelju nakon što je zadobio prostrijelnu ranu glave

Borislav Kovačević (28) iz Banje Luke, koji je prije dva dana teško ranjen hicem u glavu, preminuo je na Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje na Univerzitetsko-kliničkom centru (UKC) Banja Luka, potvrđeno je u ovoj zdravstvenoj ustanovi. Kovačević je od posljedica ranjavanja preminuo sinoć u 21.30. Mladić je hospitaliziran u nedjelju na Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje nakon što je zadobio prostrijelnu ranu glave. Bio je u dubokoj komi i priključen na aparate za umjetno disanje.

Kovačevića je hicem u glavu ranio njegov dugogodišnji prijatelj i susjed Davor Račić (29).

Tragedija se dogodila u nedjelju oko 21.00 sat, u Ulici krajiških brigada na zapadnom tranzitu, u automobilu marke Citroen koji je vozio Račić.

U Okružnom tužiteljstvu Banja Luka naveli su da je u tijeku istraga, koja će, između ostalog, utvrditi točnu kvalifikaciju krivičnog djela koje će biti stavljeno na teret Račiću. Iz Centra javne sigurnosti jučer su naveli da je za sada kvalifikacija krivičnog djela - ubojstvo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?