Neobična situacija

Pred sami početak utakmice prokapala voda iz krova dvorane

dvorana
Foto: Frano Matić
1/3
26.02.2012.
u 18:50

Voda je s krova padala točno na sredinu igrališta pa su svi bili na nogama kako bi se pronašlo neko rješenje i da se utakmica ipak odigra

Neobična situacija dogodila se pred sami početak prvenstvene utakmice košarkaške Liga 13  između domaće Čapljina Laste i ekipe Servitiuma iz Gradiške. Desetak minuta pred početak utakmice, dok su se igrači zagrijavali na parketu, odjednom je iz krova čapljinske  sportske dvorane počela kapati voda a što je posljedica topljenja snijega na krovu i očito dotrajalih instalacija na tom krovištu.

Voda je s krova padala točno na sredinu igrališta pa su svi bili na nogama kako bi se pronašlo neko rješenje i da se utakmica ipak odigra. Nakon polusatne borbe i neizvjesnosti ipak se nekako uspio podići veći komad najlona ispod samog stropa čapljinske sportske dvorane u koji je kasnije kapala voda i tako su se stekli uvjeti za početak utakmice. U tom su poslu uz neke ljude iz HKK Čapljina Lasta sudjelovali i igrači kao što je kapetan domaćih lasta Božo Jelčić. Nakon nešto više od pola sata utakmica je ipak počela a voda do kraja  nije padala po parketu čapljinske dvorane čija će se krovna konstrukcija morati temeljito pregledati i sanirati sve te rupe kroz koje prolazi voda.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije