Tomislavgrad

Požar u blizini odlagališta otpada na Paklinama

'za unu.....05.08.2007....dubrovnik pozar u platu snimio zvonimir pandza'
'zvonimir pandza'
04.08.2012.
u 16:58

Na području Tomislavgrada je buknuo veći požar, gori visoka i suha trava pomiješana s jednim dijelom zelene trave

Danas u prijepodnevnim satima, na predjelu Paklina u Gospodarskoj jedinici Ljubuša, buknuo je požar većih razmjera. Gori visoka i suha trava pomiješana s jednim dijelom zelene trave, doznaje se iz Vatrogasnog društva Tomislavgrad.

Sva raspoloživa ljudstva i tehnika Vatrogasnog društva iz Tomislavgrada, potpomognuti djelatnicima Šumarije Tomislavgrad, na licu mjesta su i nastoje spriječiti proširenje požara na tomislavgradskom odlagalištu smeća, koja se nalazi na ugroženom području. Inače, u nastojanju da se osiguraodlagalište smeća u Paklinama, prošloga mjeseca djelatnici Javnog komunalnog poduzeća napravili su kanale te na taj način donekle zaštitili odlagalište od požara. Također, iz Vatrogasnog društva u Livnu kazali su da na livanjskoj strani Tušnice gori uglavnom nisko raslinje dok su njihovi vatrogasci angažirani na saniranju požara u Golinjevu, gdje je izgorjela jedna staja te u još jednom mjestu livanjske općine, gdje isto saniraju manji požar.

Kad se osiguraju požarišta u naseljima oko Livna, prelazimo na gašenje požara ispod Tušnice, kazano je iz Dobrovoljnog vatrogasnog društva u Livnu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?