TRIBINA

Poštovati izborni legitimitet vodećih hrvatskih stranaka u BiH

tribina
VL FOTO
28.02.2011.
u 15:22

Gosti predavači bili su dr. Mile Lasić, Tvrtko Milović, novinar Glasa Amerike, Zdenko Antunović i Josip Kvasina, predsjednik Kluba Hrvata u Skupštini SBŽ

U organizaciji Hrvatskog studentskog politološkog foruma, Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru i Hrvatskog intelektualnog zbora u BiH, u Travniku je održana javna tribina “Stop majorizaciji nad Hrvatima u BiH”. Gosti predavači bili su dr. Mile Lasić, predsjednik Hrvatskog intelektualnog zbora u BiH, Tvrtko Milović, novinar Glasa Amerike, Zdenko Antunović, tajnik srednjobosanskog Županijskog odbora HDZ-a BiH, i Josip Kvasina, predsjednik Kluba Hrvata u srednjobosanskoj županijskoj Skupštini.

Uvodnu riječ podnio je Ivan Kraljević, predsjednik Hrvatskog studentskog politološkog foruma, ukazavši na razloge organiziranja ovakvih tribina. “Naše vodeće stranke nisu bezgrešne, često smo nezadovoljni njihovim djelovanjem i odlukama, ali se mora uvažavati i poštovati njihov izborni legitimitet koji su, u velikom postotku, dobile na prošlim izborima”, kazao je Kraljević naglasivši kako će se boriti da se riječ mladih čuje.

Ključne riječi

Komentara 1

KR
krtica
05:56 01.03.2011.

Da bi se cuo glas mladih, trebaju dobro cuti, postivati i slijediti upute skoro jednoglasno izglasanih predstavnika hrvatskog naroda. Teoriju naucimo iz knjiga a praksu slijedimo svojih starijih!!!

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?